0
0,00грн
ru / ua

Інтернет-магазиг тел. 044 303-98-49

вхід/реєстрація
Новинки
Бинт еластичний "Білосніжка" з текст. застібкою, 8см*5м, середньої розт

99.0 грн

Бинт еластичний "Білосніжка" з текст. застібкою, 8см*4м, середньої розт

86.0 грн

Бинт еластичний "Білосніжка" з текст. застібкою, 8см*1м, середньої розт

45.0 грн

 

03 Квітень 2020

Шановні Партнери!

    Від нещодавно, ми почали отримувати інформацію від деяких наших Клієнтів про надходження пропозицій від невстановлених осіб про придбання масок марлевих чотиришарових з нанесеним логотипом ТМ "Білосніжка" та вказівкою на маркуванні на виробника - ТОВ "УКРМЕДТЕКСТИЛЬ" (фото маркування на коробці та фото маски додаються). 

 

 

Запевняємо Вас, що ТОВ "УКРМЕДТЕКСТИЛЬ" не має жодного відношення до виробництва та реалізації продукції, вказаної на фото вище. Ця продукція є контрафактною, виготовлена невстановленими особами без отримання згоди ТОВ "УКРМЕДТЕКСТИЛЬ" та правовласника ТМ "БІЛОСНІЖКА".

                Справжні маски марлеві чотиришарові виробництва ТОВ "УКРМЕДТЕКСТИЛЬ" мають зовсім інший вигляд, як вказано на фото нижче:

На даний момент, ми вивчаємо ситуацію та розглядаємо можливість звернення до правоохоронних органів з відповідною заявою про злочин за ст. 229 Кримінального кодексу України щодо виготовлення та розповсюдження контрафактної продукції.

                Ми закликаємо Вас не купувати контрафактну продукцію, а про всі випадки звернення до Вас з приводу придбання такої продукції, повідомляти ТОВ "УКРМЕДТЕКСТИЛЬ" за наступними телефонами: (044) 303-98-47, або на електронну адресу: info@ukrmedtextile.com.ua.